EM-kval U21

Här kommer ett inlägg som faktiskt inte är helt skolrelaterat, men ändå visar på hur kul vi har ihop både på skolan och utanför. Vi är faktiskt som en stor familj alla vi svenskar som har barn på Svenska skolan här på Teneriffa.

I måndags, på självaste spanska nationaldagen, då barnen var lediga från skolan passade vi på att åka upp till Santa Cruz för att träffa alla spelarna och tränarna i U21 landslaget. När ni väl lär känna Micke så inser ni att han har massor av kompisar och släktingar som kan lite av varje. Nu råkade det vara så att Mickes tre-männing är assisterande tränare till U21 landslaget, så då blir du ju lätt att ordna en träff med laget. Tack Micke för att du fixade detta!

20151012_173947

20151012_174057
TV 4 var på plats
20151012_174513
Nöjda autografjägare

20151012_17430720151012_174052

Vi är med i spansk TV! Titta 1,53 in i klippet så får du se hejarklacken från skolan.

Väl på matchdagen far ännu fler supportrar upp till Santa Cruz för att heja fram våra unga förmågor. Pappa Jimmy som är vår egen fixarkille hade sett till att hyra bussar, tryckt upp t-shirtar och skrivit hejarramsor.

Bussfärd-Teneriffa
Foto:Petter Hedman Jimmy leder allsången i bussen
Allsångshäfte-Sverige-U21
Foto:Petter Hedman
Glada-supportrar-Sverige
Foto: Petter Hedman

Vilket drag det blev på vår lilla del av läktaren! Spanjorerna blev så klart taggade att överrösta oss.

Galna-supportrar-Spanien
Foto: Petter Hedman

Tusen tack Jimmy med god assistans av Paula som såg till att vi fick två härliga fotbollsdagar.

Matchen slutade med:

1-1-slutresultat

Engvall gör mål och supportrarna hurrar! Så kul att få vara med i TV!

2 reaktioner på ”EM-kval U21