Håll Teneriffa rent!

I samband med vårt tema om Alfred Nobel är alla på skolan sugna efter att göra gott för att erhålla ett nobelpris. Barnen har själva blivit varse om hur deras insats har stor påverkan för att få ett renare och miljövänligare klimat.

IMG_5191 IMG_5186

Vi har pratat om varför vi skräpar ned och va det får för inverkan. Även hur barnen kan påverka då de ser människor som skräpar ned eller på annat sätt inte värnar om vår miljö.

Viktiga synpunkter kom upp om hur vi förstör vår natur genom att skräpa ned till att även vi människor kan skada oss då vi råkar på vassa föremål och hur miljöförstöring i långa loppet får förödande konsekvenser.

IMG_5182

IMG_5183

Här ritar barnen allt från soptunnor till hur dem tillsammans med sina föräldrar slänger sopor. Allt detta kommer att synliggöras under processens gång i vår fina miljö utställning.

Håll till godo och följ vår väg till ett hållbart Teneriffa och renare miljö!