Vi fortsätter läsa Teneriffa runt

För dryga månaden sedan fick eleverna på skolan titta på denna film:

Visst antog eleverna och deras föräldrar denna utmaning! Det är helt fantastiskt att se läsivern hos våra elever och deras föräldrar. Redan efter ungefär en vecka hade vi läst 15 658 meter och nått Tijico Bajo.

Vi läser Teneriffa runt

Vi har fortsatt att läsa och nu har vi läst ytterligare 102 092 meter! Nu har vi nått Teneriffas nordligaste breddgrader och det vackra Anaga. Om ni inte har besökt Anaga än, så är det ett riktigt ”Teneriffa – måste”. De lummiga gröna skogarna med storslagna vyer får den mest erfarne globetrottern att tappa andan.

anaga-2
Här är lite gamla bilder från skolåret 2014-15. Vi var på skolresa med bland annat en liten vandring i Anaga. Tänk vad få vi var då och så många vi är nu.

anaga

Här ser ni på kartan hur långt vi har läst. Jag tror allt att vi kan lyckas läsa oss tillbaka till Los Cristianos innan Decembers början. Bra kämpat alla läsare!

skarmavbild-2016-11-06-kl-21-45-22skarmavbild-2016-11-06-kl-21-45-57