Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Hipps vipps, så var det plötsligt jullov! Under den senaste veckan har vi alla arbetat hårt för att komma i  julstämning. Det är nästan lite overkligt att ännu en fantastisk termin nått sitt slut. Det är ju bara datumet man skriver på tavlan varje morgon som ändrar sig för solen lyser fortfarande med sina värmande strålar på oss.

Den senaste veckan har det stått julemys på schemat.

Den 13:e december firade vi Lucia med två härliga tåg. Det första gick av stapeln på Vintersol och det andra på Svenska kyrkan.

Vi såg många tårar glittra i ögonvrårna hos vår publik. Visst är det något speciellt med att lyssna till barnens ljuva stämmor.

Visst kan det väl inte bli jul utan pepparkaksbak och pyssel?

På skolan är vi noga med traditionerna och det blir inte riktigt jul innan vi dansat kring granen, tagit vårt juldopp, ätit julbord och tomten har kommit.

I år fick vi också ta del av julberättelsen i form av storytelling. Mattias berättade och eleverna spontanagerade på ett utomordentligt sätt.

Här har vi vår Maria.
Josef, Maria och det lilla Jesusbarnet.

Herdarna
De tre vise männen besöker Herodes.
Kung Herodes är arg över den nye kungen som fötts.

Tack alla fantastiska skådespelare för en oförglömlig julberättelse.

Rektor Tommy skär den spanska skinkan till julbordet.

Långdans ner till stranden för vår årliga juldans.
Rektor Tommy har gitarren i högsta hugg.

Tjoho! Det är klart att vi ska bli rena inför jul!

När vi badade, så kom någon simmandes utifrån havet.
Det var ju tomten!

Paketet var fullt med godis!

Tack alla underbara elever, föräldrar och pedagoger för en fantastisk termin som avslutades med en rolig julavslutning.

Nu ska vi vila upp oss med lite sol och bad innan det är dags för en ny termin med nya roliga upptåg, spännande äventyr och massor av kunskap.