Välkommen Klonk!

Nu har vi alltså kommit tillbaka till Jorden efter vårt rymdäventyr, vi har lärt oss mycket på vår resa. Vi blev idag indelade i åldersblandade grupper från förskolan-åk 6 där vi fick en liten kunskapstest med hjälp av det digitala verktyget Kahoot.

Vi hade lärt oss jättemycket!

….men visst skrev Klonk att hen skulle komma och söka upp oss…

Vilken lycka och vilken glädje att Klonk lyckats leta upp oss för att tacka oss för hjälpen. Alla tjöt av glädje när de såg att Klonk faktiskt hade hittat oss!!!

Vi fick varsitt brev i de olika klasserna och det stod lite olika saker på breven, men det blir en busdag för de små på Tryggheten och de stora barnen ska få åka på en utflykt till Teides observatorium på onsdag! Så spännande!

Vi är så glada över att fått lära känna Klonk och fått lära oss så mycket om rymden!